Homo Turisticus by HrTurizam.hr

Iva Silla -Što je storytelling i kako ispričati priču u turizmu

May 2, 2021

Iva Silla, Secret Zagreb turistički je i interpretacijski vodič baštine, vlasnica platforme Secret Zagreb, čiji je rad višestruko nagrađivan. Njezine su ture, 2016. godine proglašene kao jedne od deset najboljih tura u Europi prema pisanju britanskog lista The Guardian.

Zbor turističkih novinara Hrvatskog novinarskog društva i Hrvatska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu FIJET Hrvatska dodjeljuju joj priznanje za izuzetan doprinos turističkom razvoju i promociji Zagreba kao turističke destinacije i još mnogih drugih nagrada i priznanja.

Iva Silla je sinonim za storytelling i pričanje priče u turizmu, i zato mi je čast što na podcastu Homo Turisticus možemo slušati njezina turistička glasna razmišljanja.

U audio formatu razgovarali smo: Što je storytelling, kako ispričati priču, koja je razlika turističkog vodiča i interpretatora baštine, zanimljivim turističkim turama, o poslovnim modelima, koja je budućnost turističkih tura, kako dolazi do gostiju, zašto je osobni blog važan kao i mnoge druge povezane teme koje se tiču storytellinga.

EP.04. / Iva Silla -Što je storytelling i kako ispričati priču u turizmu 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App